tiistai 19. huhtikuuta 2016

INKIVÄÄRIÄ JA VITAMIINEJANyt se sitten iski minuunkin, nimittäin kevätflunssa. Aamulla ei auttanut muu kuin vain jäädä kotiin ja sänkyyn lepäilemään. Onneksi kroppa kertoi jo aamulla olostaan, sillä päivän aikana olo vain tuli kurjemmaksi ja tanssitunnit koulussa olisi pahentaneet vain flunssaa. Aamupäivä kuluikin sängyn pohjalla nukkuen. Pahinta kipeänä olemisessa on kun tuntuu, että jokaista lihasta, niveltä ja luuta kolottaa ja särkee. Onneksi olenkin hyvin harvoin kipeänä ja selviän kerran tai pari vuodessa pienellä flunssalla tai nopealla korkealla kuumeella. 

Tänään otin heti kaikki parannuskeinot käyttöön ja muunmuassa inkiväärit, vitamiinit ja carmolis yrttitipat ovat olleet runsaassa käytössä. Jos jollain teistä on jotain super paranemis vinkkejä niin otan kaikki vinkit vastaan!

Jotta flunssapäivä ei kuitenkaan olisi liian kurja, leivoin piristykseksi helppoja banaani pannukakkuja. Resepti löytyy kuvan alta ja sopii myös tällaiseen flunssapäivään, jolloin ei jaksa nähdä liikaa vaivaa mihinkään muuhun kuin lepäämiseen.

IMG_0678 (2)

Banaani pannukakut

1,5 banaani
2 munaa
2 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa

Muussaa banaani kulhossa haarukalla. Sekoita munat sekaan ja lisää tämän jälkeen loput aineet. Anna taikinan turvota hetki. Paista pannulla pieniksi pannukakuiksi miedolla lämmöllä. Tarjoile omien herkkujen kanssa. Itselläni oli kotona valmiina banaania ja kookoshiutaleita. 


IMG_0688 (2)  

Nyt kuitenkin suuntaan takaisin lepäämään, jotta olisin loppuviikosta esiintymiskunnossa. Torstaina on jo nimittäin ensi-ilta meidän koulun balettiprokkikselle. Kaikki, jotka siis ovat Oulun seudulla torstaina, perjantaina tai launantaina, suunnatkaa Oamkin Kotkantien kampukselle ja tulkaa katsomaan koko perheen balettia Huonosti vartioitu tyttö, La Fille mal Gardée.

Nähdään siellä! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti