tiistai 5. huhtikuuta 2016

ARKTISET ASKELEETOi mikä viikonloppu! Meidän koululla järjestetään joka vuosi valtakunnallinen tanssitapahtuma Arktiset Askeleet ja opiskelijoina ollaan myös mukana järjestämässä ja toteuttamassa tapahtumaa. Tänä vuonna oli vuorossa lastentanssitapahtuma ja koulu täyttyi valtavan suloisista ja taitavista pikkutanssijoista. Neljä päivää kuluivatkin ihastellessa lasten suunnatonta riemua ja energiaa.

 Arktiset askeleett

Lasten innostus tarttui myös itselle ja koko viikonlopun ajan huomasin olevani yhtä hymyä ja päivät vierähtivät ohi huomaamatta. Ihan kuin lapsena. Myös nämä mahtavat opiskelijakaverit, joiden kanssa sai työskennellä koko viikonlopun tekivät päivistä rattoisia. Tämän joukon kanssa ei varmasti tulekaan edes päivää, jolloin ei naurettaisi hersyvästi.

Tapahtumassa meillä oli kaikille erilaisia tehtäviä tapahtumaa koskien. Oli hienoa päästä tekemään lasten tanssiharrastuksen eteen töitä ja nähdä näitä lahajakkaita tanssijoiden alkuja, joista kuullaan varmasti vielä tulevaisuudessa. Itse sain viikonlopun aikana toimia stage henkilönä, olla toimitossa auttamassa ja opastamassa osallistujia, taiteilla lapsille kasvomaalauksia ja sitten vielä vähän tanssahdella frozenin porona iltadiscossa. Ei siis yhtään hassumpaa.

Välillä ei meinaa uskoa, että tämä kaikki kuuluu meidän koulunkäyntiin. Vain harvoina koulupäivinä tuntuu, että olisi koulussa, kun päiviin ei kuulu sitä perinteistä luennoilla istumista tai valtavia määriä kirjallisia tehtäviä. Toki meille niitäkin kuuluu, mutta nekin sujuvat vaan niin paljon mukavammin kuin koskaan aiemmin. Varmasti siksi, että kaikki aiheet ovat kiehtovia, kunsittelemme niitä tanssin näkökulmasta. Tietää ainakin, että on oikealla alalla, kun ei työkään tunnu työltä.

 Rooster  
Torstaista sunnuntaihin kestänyt tapahtuma vaati kuitenkin myös veronsa ja pitkät työpäivät kyllä tuntuivat, kun suunnattiin sunnuntai-iltana koko tapahtuman päätyttyä porukalla Cafe Roosteriin. Kaikki olivat jo niin väsyneitä, että hersyville naurukohtauksille ei meinannut tulla loppua. Pulla ja kahvi maistuivat erityisen hyviltä ja onnistunut viikonloppu oli kasassa.

Nyt uusi viikko on jo täydessä vauhdissa ja pian lähdenkin taas kohti tanssisalia. Mukavaa viikkoa kaikille ja kiitoksia kaikille tapahtumaan osallistuneille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti