maanantai 28. maaliskuuta 2016

GLAD PÅSK


Rauhallinen loma takana. Vietin pääsiäisen kotikotona Jyväskylässä ja nyt olen jo taas bussissa kohti pohjoista. Vaikka lähdin jo torstaina, pidennetty viikonloppukin hurahti ohi aivan liian nopeasti. Loma kuitenkin teki sen tärkeimmän tehtävänsä eli antoi aikaa levätä ja nauttia vapaasta. Keväinen sääkin suosi ja piristi mieltä. Juuri tälläkin hetkellä auringonsäteet vielä kajastaa ohikiitäviin maisemiin lämpöä. 

IMG_0593 (2)  
Pääsiäisellä ei ole meidän perheessä sen kummempaa merkitystä kuin yhdessäolo ja se onkin kaikkein arvokkainta, kun nykyään kaikki asumme kaukana toisistamme. Lomilla yleensä teemme hyvää ruokaa, ulkoilemme yhdessä kissojen kanssa, pelaamme, saunomme ja nautimme vapaa-ajasta, yleensä kissa kainalossa. Näin kului siis tämänkin loma. Ehkä tärkein pääsiäisperinne lapsesta asti on ollut kuitenkin se aamuinen suklaamunien etsintä. Tämäkään pääsiäinen ei tehnyt tähän perinteeseen poikkeusta. Edelleenkin siis kaksikymppisenä nousen yhtä innoissani etsintöihin ja tulen aina yhtä iloiseksi jokaisesta löydöstä. 

IMG_0520 (2)  
Lomailussa Jyväksylässä ihanaa on myös se, kun näkee ystäviä, joita on tottunut näkemään edeltäneet vuodet päivittäin. Nykyään näkemiset onkin paljon harvinaisempia ja tämän takia hyvin tärkeitä hetkiä. Tällä lomalla ehdin näkemään vanhoja tanssikavereita. Saatiin pitkästä aikaa koko porukka kokoon ja oi että sitä onnellisuutta näistä ystävistä. Paljon halauksia, kuulumisia, naurua ja jutustelua riitti taas aamuyöhön viiteen asti. En jaksaisi odottaa taas ensi kertaan, joka luultavimmin koko porukalla on vasta kesällä. 
 
IMG_0458 (2)  
Huomenna kuitenkin on taas paluu arkeen, joten ei muuta kuin hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti