torstai 24. maaliskuuta 2016

ENSIMMÄINEN

Untitled  
Yhä istun tässä ja näppäilen näitä samoja tietokoneen näppäimiä ja katselen ulos. Aikani olen yrittänyt muotoilla tätä ensimmäistä kirjoitusta. Valmiita lauseita on muodostunut ja taas uudeleen valkoinen tyhjä sivu on ammottanut edessäni.  Ensimmäinen on aina se hankalin. Miten aloittaisin? Mitä teille haluaisin juuri ensimmäisenä kertoa? Ainakin sen, että olen iloinen, että juuri sinä olet löytänyt tiesi tänne tätä lukemaan. Ja toivon, että viihdyit niin, että tulet yhä uudelleen.

Olen Soile, 20, nykyinen Oululainen ja opiskelen tanssinopettajaksi. Elämäni pyöriikin vahvasti tanssin ympärillä ja tanssisalien ulkopuolella päiväni kuluvatkin elämää ihmetellen. Olen ikuinen haaveilija ja nautiskelija. Inspiroidun jatkuvasti muun muassa ihmisistä, kuvista, muodista, taloista, kirjoista ja elokuvista. Tavoitteenani arjessa on nauttia kaikista hetkistä. Pienistä ja suurista hetkistä. Arjesta ja juhlasta. Tulen jakamaan teille kuvia ja kirjoituksia kaikesta, mikä minua liikauttaa. Mietteitä, ajatuksia ja elämää pinnalta ja varmasti myös syvemmältäkin.  

Tahtoisin antaa teille jotain sitä, mitä olen itse lukuisilta blogeilta saanut. Inspiraatiota, näkökulmia, mietteitä, joihin samaistua tai vastustaa. Haluaisin alusta asti kuulla myös teistä, joten kertokaa myös omia mietteitänne. Terveisiä, toiveita, omia kuulumisia, ajatuksianne ihan mistä vain

Tunnen, että tästä alkaa jotain uutta ja mielenkiintoista. En malta odottaa, mitä tämä matka tuo tullessaan. Toivon, että ainakin jotain hyvää. Hiukan myös jännittää, mutta enemmän olen innoissani. Joten sanotaan kyllä elämälle, Sí alla vita.

8 kommenttia:

 1. Ihana Soile! Itse olet myös inspiroiva ihminen 😊😍

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Olen seurannut sua instagramissa jo pitkään ja usein oon ajatellut, että voi, kun alkaisit kirjoittamaan blogia! Siis kiitos, että aloitit. Ja ehkä saan tästä inspiraation aloittaa myös kauan haaveilemani oman blogin! Ihanaa pääsiäistä ja kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että mikä kommentti! Olet ihana tyyppi, kiitos kommentista, piristi kovasti! Mahtava kuulla, että blogiani on salaa jopa toivottu ja haluan ehdottomasti kannustaa myös oman blogin aloittamiseen. Toivottavasti pääsiäinen sujui sinulla myös hyvin ja oikein ihanaa kevättä myös sinne!

   Poista
 3. Katoha tuota nuorinta kakaraa!
  On jo nyt ymmärtäny saman mitä koko kansan matti: Elämä on ihmisen parasta aikaa!

  Onnea elämääsi edelleen! :)


  Ok, en rupee reposteleen sun lokia, ainakaan kovin usein.
  Terv. i-s-i

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isi on tainnut kasvattaa kakaransa ihan hyvin! Ja elämä opettaa lisää.

   Poista
 4. Jee, ihanaa Soile! Kiva lueskella, mitä sulle kuuluu ja inspiroitua sun jutuista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee ihanaa, että löysit tänne! Ja kerrohan toki sinäkin kuulumisia ja ideoita inspiroitumisiin:)

   Poista